There was an error in this gadget

Tuesday, December 14, 2010

Fakta 2x asas mengenai diri ini..

1. Gila sesangat pada komik, sehari tak baca memang rasa hidup tak lengkap. Dalam seminggu wajib beli komik, even duit poket da sesangat la nazak. Kebudak budakan? Aq peduli apa orang nak kata apa..Bukan diorang yang tanggung aq.

2. Manga yang super duper taksub adalah One Piece. Aq boleh baca berpuluh kali cerita yang sama kalau tajuk cerita tu one Piece. Tak taw la nak cakap pe, tapi addiction ni da sampai tahap yang agak merbahaya..tenat la jugak..Gomu gomu no jetto bazookkaaaaa!!

3. Anti korea tapi sangat taksub kat jepun. Ntahla, aq rase korea cam ngade2x. Jepun ni kreatif cket.

4. Kaki movie, walaupun jarang ke panggung, tapi knoiwledge aq tentang movie sangat wajib dibanggakan. Yeah, addiction kedua selepas komik.

5. Kalau setiap kali aq bukak internet, nilah beberapa website yang wajib aq bukak; mangastream.com, sensasi.com, oh bulan, n sometimes facebook.

6. Suka travel, especially tempat yang ada essence semulajadi yang pure.. X suka sangat pergi travel bangunan ke, muzium ke ape ke, yang wajibnya, mesti la taman negara ke, gunung ke, pantai ke, waterfall ke..hehe

7. Hebat sesangat membunuh cicak. Berkemahiran tinggi melastik cicak. Tangkap cical guna tangan pun no hal punye. Da semulajadik terrer sejak darjah 5 lagi.

8. Benci ngan pempuan yang x pernah puas ngan apa yang ade (x reti bersyukur). Nak nak yang banyak mulut, taw nak merungut je. HA, lagi satu x suka dengan pempuan yang suke x mengendahkan orang lain.

9. Latar belakang akademik yang power sejak sekolah rendah, tapi erkecai waktu masuk matrix, n keberkecaian tu drag sampai masuk unimas. hahaha

10. Suka memancing, tapi peluang nak memancing tu sangat la jarang nak dapat.

11. Suka warna coklat, sebab match ngan kulit..yela, budak itam kan

12. Addicted dengan menatang asap tu, tolongla bagi aq kekuatan untuk berenti. Buat bakar duit je.

13. Dalam hidup aq, ade dua tiga orang je member baik. Sorang member lama, Adnin (UMP) n Paris (Unimas). Haiyaa..

14. Saya ini sensitif orangnye. Senang nak berasa sedih even kalu tengok cerekarama. Wahahahaa. lawak pulak, tapi itulah aq.

15. Pemalu, sangat susah nak memulakan persahabatan kat t6empat baru. Tapi kalo da jadik member, gerenti gila2x punya.

16. Lone ranger, saya ni suka merayap sorang sorang. Pergi mana mana pon kengkadang sendirian je. Dari zaman sekolah lagi camtu, jadi, jangan la terasa heran ye.

17. Suka sangat bace komik sebelum tidor, coz rase aman je tyme tido kalo dapat buat benda tu. Jiwa pon rase tenteram je.

18. Dala tu, penat da menaip, sambung lain kali je